Ahad, Oktober 27, 2019

Artwist.Co x M.NASIR - Jam Tangan Suatu Masa.


Seiring sambutan ulang tahun ke-40 di dalam arena muzik, sang lagenda yang juga dikenali dengan gelar “Sifu”- M.Nasir telah bekolaborasi dengan pembuat jam tangan artistik Artwist.Co untuk sebuah rekaan jam tangan edisi terhad yang dinamakan “Suatu Masa”(para penggemar pasti kenal lagu malar segar karya M.Nasir). Hasil dari kolaborasi ini Artwist.Co telah menghasilkan jam tangan jenis chronograph yang menggabungkan nilai estetika serta rekaan yang unik. 50 unit keluaran pertama akan dihasilkan dengan nombor siri khas yang terukir pada setiap bahagian belakang jam tangan tersebut serta mempunyai tandatangan khas M.Nasir. Jam tangan ini terhad untuk dimiliki oleh para peminat serta kolektor yang membuat tempahan awal.

Jam tangan chronograph “Suatu Masa” ini direka khas dengan dimensi hadapan 42mm diameter dengan kemasan besi hitam, cermin mineral kualiti tinggi dan menggunakan pergerakan Japanese Miyota OS21. Reka bentuk sporty-luxury oleh Artwist.Co. yang berani dan tersendiri untuk mereka yang menjadi ‘tuan’ bagi masa mereka sendiri.

PRE-ORDER SEKARANG dan dapatkanya semasa M.Nasir: Konsert Satu Hikayat 23 & 24 November 2019 di Dewan Plenary, Pusat Konvensyen KL.
Butiran lanjut di https://artwist.co/ &  https://artwist.co/products/suatu-masa-by-m-nasir

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

GERBANG


Gerbang ini adalah tanda sempadan ke pembukaan minda. Siapa yang menembusinya akan menemui jawaban pada apa yang dimusykilkan. Pada yang tak berganjak teruslah berkemungkinan. - M.Nasir

Lukisan abstrak ini diinspirasikan dari keindahan Masjid Al Aqsa hasil lukisan tangan dari Datuk M.Nasir

Setiap kad warranti akan ditandatangani sendiri oleh M.Nasir sebagai bukti keaslian.

Hanya 30 unit terhad dihasilkan untuk Edisi Gerbang Unisex & Ladies

Gerbang Sifu Edition - Premium Milanese Strap hanya 30 unit terhad dihasilkan sempena Konsert Satu Hikayat di Singapura pada 4 Januari 2020.

Sebanyak RM50 dari setiap hasil jualan akan didermakan kepada Untukmu Palestin melalui NGO - Serantau Muslim

Preorder/Add to Cart sekarang. Penghantaran ke alamat akan bermula pada penghujung Disember 2019

Tiada ulasan: