Khamis, Jun 11, 2009

Konsert Satu Wajah M.Nasir


Maya Axis Creative Presents KONSERT SATU WAJAH M.NASIR

Proving himself as a music icon and wholesome entertainer who has stood the test of time, Malaysian music genius M.Nasir is back yet again in a grand concert at Stadium Negara in Kuala Lumpur on July 25, 2009. M.Nasir had graced the Stadium Negara stage when he performed at the “Canggung Mendonan” in 1994.

Billed “Konsert Kemanusian M.Nasir”, it marks the second big-budgeted performance headlined by the award-winning singer-composer-producer-film director for 2009. The first being “Konsert Alam”, the three-night sold-out concert staged at the prestigious Panggung Sari at Istana Budaya in Kuala Lumpur from February 27 to March 1.

Produced and organised by Maya Axis Creative Sdn Bhd, the 2 ½-hour is expected to kick offat 8.30pm with ticket Price line up from RM 253.00, RM 153.00, RM83.00 and RM 53.00. (Price include RM 3.00 Ticket Hotline processing fees)

The Concert will mark a milestone for a local mega concert production ever staged in 2009.

BUY TICKET FROM tickethotline.com.my

12 ulasan:

Saudagar Mimpi ... berkata...

Aku suka tengok poster konsert kali ini. Mengingatkan aku pada poster Konsert Sejuta Wajah Sweet Charity satu masa dahulu. Disebalik satu wajah M.Nasir, terdapat wajah-wajah kecil.
Macam gambar dalam facebook pulak..hehhehe

Mungkinkah wajah anda ada disana?

Apapun syabas kepada grafik designer yang menghasilkannya.

*kalau dibuat t-shirt pun gerek juga ni.

Usratika berkata...

salam

bro,turun ke tengok konsert kali ni?

Tanpa Nama berkata...

Konsert di KL lagi. Lepas ini Sifu patut buat konsert kat Singapura pula. Kalau tak pun di JB. Org Singapura & KL pun boleh turun ramai-ramai macam konsert Search hari tu.

deaf_angel berkata...

kalo show ni lagi rock, lagi best..
maksud aku banyak lagu pop dan rock komersial. huhu.

Portdy berkata...

ye betul la SM ,

dah macam cover Konsert sejuta wajah + Slam no 1!

rasanya kalau buat kat jb pun ok juga... tengok jek la search ari tu....
rasanya Sifu akan nyanyi "Rupa tanpa Wajah" la kali ni....agak -agak nya lah....

dan please sekali lagi"falsafah cinta" .

azyze gomez berkata...

rupa tanpa wajah? yay!

mungkin lebih banyak lagu dari zaman sebelum Juwita kot. Kena rajin buka kamus Kembara balik, dan kaji album2 sebelum phoenix.

Cermin Mimpi, hud-hud, kias fansuri, aduhai kasih aduhai, lara, yang bertakhta akhirnya, mustika, inang pulau kencana, di manakah dikau, harapan terakhir, impian seorang nelayan.... ishh, banyaknya yang Sifu dah lama tak nyanyikan!

SM,
ada harapan lihat sifu bikin duet2 keramat seperti duet sifu+hattan+jamal, duet sifu +amy (suatu masa), Sifu + Yunizar, atau mungkin Sifu + Malique tak?

nuwa berkata...

tgk tiket online RM53 RM83 dah tak de..biar betul

Tanpa Nama berkata...

alamak, tiket rm53 & 83 dah tak de. aduh!

Tanpa Nama berkata...

FUIYO! BIKIN KONSERT LAGI

azyze gomez berkata...

nuwa & tanpa nama,
maaf lah, yang itu dari pagi semalam dah habis...
jadi sambar cepat tiket yang tinggal, takut tak sempat :)


SM dah decide mahu pergi atau tidak?

Tanpa Nama berkata...

Adakah Malique akan muncul dalam konsert ni?
Jeng,jeng,jeng..

Saudagar Mimpi ... berkata...

Usratika : Tiket mahal betul la... Belum ada kepastian lagi bro.

Tanpa Nama : Kalau buat kat JB pun bagus juga, senang sikit nak pergi.

deaf_angel : Setuju. Kalau ada banyak lagu zaman Kembara pun bagus juga.

Portdy : Wah! kalau ramalan kau tepat sifu nyanyi lagu Rupa Tanpa Wajah, aku nak dedikasikan lagu tu pada kau la... heheheheh.

azyze gomez : Oh ya! lagu Rupa tanpa Wajah juga ditujukan pada anda, dgn ucapan "Rupa tanpa wajah tu ada rupa macam wajah Amitabh Bachchan tak?..."

Duet keramat? Itu SM tak ada info.

nuwa & Tanpa Nama : Cuba try call diorang untuk kepastian.

Tanpa Nama : Yup!

azyze gomez : Belum decide la...: masih 50-50

Tanpa Nama : Jeng,jeng,jeng