Khamis, Mac 19, 2009

Program Merakyatkan Filem - Kembara Seniman Jalanan

sumber : ajamihashim dan Finas

* Inilah peluang bagi kita menonton kembali filem Kembara Seniman Jalanan pada skrin panggung sebagaimana tahun 80an.

KEMAS KINI :
Ikuti review acara Program Merakyatkan Filem - Kembara Seniman Jalanan di Coliseum pada 28 Februari yang lalu yang telah ditulis oleh dua rakan Saudagar yang telah menyertai acara ini.

13 ulasan:

matakucing berkata...

mesti turun

Tanpa Nama berkata...

aku suka filem nih

Tanpa Nama berkata...

SM, sifu msk mag GLAM edisi lelaki bulan ini.
Ada info tak?

Saudagar Mimpi ... berkata...

matakucing : Kalau dekat boleh la turun :)

Tanpa Nama : Suka? Aku pun suka

Tanpa Nama : Ye ke? Tak tau pulak aku sifu masuk majalah GLAM lelaki...maklum la aku ni bukan baca sgt majalah glam-glam ni. Kena carik nih....

deaf_angel berkata...

tak yah ada tiket ke

Saudagar Mimpi ... berkata...

deaf_angel : Setahu SM untuk program sebelum ni - free. Ada sesiapa ada info terkini sama ada free atau tidak ?

Tanpa Nama berkata...

"bujang, ajarlah aku..nyaanyii.." -osman tikus

matakucing berkata...

masuk free

Saudagar Mimpi ... berkata...

Tanpa Nama : "ikut-ikut-ikut" - Bujang/Jebat

matakucing : Orait! Thanks for the info bro.

azyze gomez berkata...

saudagar, kamu pergi atau tidak sesi tonton ini?
saya selamattttt :)
mahu review suasana boleh ke blog saya!

Saudagar Mimpi ... berkata...

Saudagar tidak pergi sesi tonton tu.
Saya dah baca review tu.
Mantap!

azyze gomez berkata...

Saudagar,
terima kasih kerana paparkan link ke review di blog saya :)
sungguh tak tersangka heheh :)

Siti Senang berkata...

Filem kegemaran.Suka benar dengan bujang dan osman tikus.Dr Sam juga.