Ahad, April 03, 2011

M Nasir dalam "Jom Chat bersama....."

Bagi peminat M Nasir di luar sana, jangan lupa menyertai program Jom Chat bersama...Datuk M Nasir di Utusan Online pada hari Isnin 4 April 2011 jam 9.30 malam. Sebelum ini siaran online "Jom Chat bersama..." yang dikelolakan oleh Utusan Online... pernah menjemput beberapa artis dan ahli sukan antaranya Ramli Sarip, Aizat dan Anna Raffali.
*sila klik banner untuk ke laman web tersebut.

4 ulasan:

deaf-angel berkata...

ko nak tanya dia apa soalan?
aku nak tanya
: kenapa dia macam tak wujud dalam Double Trouble nye konserts walaupun setakat sebut nama?

:bila nak buat gig? hehe

Saudagar Mimpi ... berkata...

Deaf : kalau aku nak tanya, mana Saleha menghilang?

lagi satu aku nak tanya, Datuk tahu tak kewujudan blog ni? hahahha...

deaf-angel berkata...

Blog ko ni akan jadi reference point untuk masa akan datang..

10 tahun dari skarang contoh bila orang google

Saudagar Mimpi ... berkata...

deaf :
haha..10 tahun akan datang eh. harap-harap masa tu blogger ni masih wujud.

Bercakap pasal reference point, dlm chat ari tu aku ada tanya sifu sama ada dia ada cadangan buat buku biografi, katanya ada cuma bentuknya belum diputuskan.