Ahad, Julai 05, 2009

Sesi bertemu peminat M.Nasir

sumber : KSMN Yahoo Group

~11 July,Gloria Jeans Coffee BB Plaza
2pm-6pm
Tiket tiket boleh dibeli di situ

~18 July,Gloria Jeans Sunway Pyramid

Skuad SinarFM akan membuat lintas langsung dan memberi pelbagai hadiah untuk kuiz dan sesiapa yang berminat untuk nyanyi lagu lagu M.Nasir pun akan dapat hadiah.Jumpa M.Nasir di sana!

b/p pengurusan Luncai Emas Sdn Bhd & Kelab Sahabat M.Nasir

7 ulasan:

deaf_angel berkata...

beb, ko member kelab sahabat m nasir?
apa benefit ye?

Portdy berkata...

apapun happy belates birthday untuk M nasir...
lupa lak birthday sifu semalam.

Saudagar Mimpi ... berkata...

deaf_angel : Aku sendiri pun belum jadi member Kelab Sahabat M.Nasir la. Tengah nak apply jadi ahli seumur hidup ...hahahaha.
Benefit join KSMN setahu aku la, ahli kelab akan dapat buliten disamping diskaun utk tiket konsert,CD, VCD M Nasir dan join aktiviti-aktiviti yang dianjurkan oleh KSMN dari masa ke semasa.

Portdy : Yup! 4th of July, Birthday sifu + America.

Oh ye, kalau nak tau Julai juga birthday laman Prahara Seni ini. Aku mula start buka laman ini dalam bulan Julai 2004. Tahun ini ulang tahun ke 5! Huh! dah setengah dekad dah!

Portdy berkata...

ye ke?

hehehehehe happy birthday Prahara Seni!
bila nak makan bubur putih merah?

deaf_angel berkata...

well done bro, dah 5 tahun ni blog.
Dah jadi macam unofficial archive M Nasir gitu untuk sapa2 nak buat rujukan dan tahu pasal dia huuhu.

Aku seumur hidup, join Iron Maiden nye fan club je haha. Ni pun sekarang ni aku cuma jadi online member je, pasal murah haha. Tapi tak dapat magazine la.

Apa lagi join ler, kot dapat cd2 rare tak jual kat kedai

Saudagar Mimpi ... berkata...

Portdy : Terima Kasih.
Makan bubur putih merah...hahhaha. Aku pun dah lama tak makan tu.

deaf_angel : Terima Kasih bro. 5 Tahun, Kalau budak kecik, tahun depan boleh antar tadika.... hahhahahha.

Sememangnya itulah matlamat laman ini dari awal. Kalau boleh nak menjadi arkib yang menyediakan bahan rujukan dan berita terkini untuk sesiapa yang berminat. So kalau ada info/bahan boleh la share-share kat sini.

Ok pe! At least ko join fan club yang ko minat je.

Insyallah, kalau ada rezeki lebih nanti aku join aaaa....

Nasir berkata...

SATU TIKET KONSERT SATU WAJAH M.NASIR NAK DIJUAL SEBAB TAK DAPAT PEGI TENGOK SEBAB TARIKH SAMA DENGAN DUE ISTERI NK BERSALIN...HUHU... DETAIL EVENT / TICKET SEPERTI BERIKUT...

KONSERT: SATU WAJAH M.NASIR
VENUE: STADIUM NEGARA, KL
TARIKH: 24 OCTOBER 2009 (TARIKH ASAL 25 JULY 2009)
HARGA TIKET: RM253 (PALING MAHAL..DEPAN STAGE BLEH USAP KASUT SIFU..BLUE AREA DALAM GAMBAR SEATING)

CEPAT-CEPAT! SAYA BAGI 10% DISKAUN UNTUK YANG BERMINAT.

CALL/SMS: 013-2562711 (NASIR)